Cercetare liceeni judetul Galati – implicare in comunitate si probleme

Cu ocazia proiectului „30 pentru Galati”, am realizat o cercetare pe un esantion de 1803 elevi din 30 de licee din judetul Galati cu privire la activitatile comunitare in care s-ar implica, problemele intampinate de acestia in liceele in care invata, beneficiarii pe care i-ar ajuta si accesul la servicii de voluntariat.

Raportul complet al cercetarii poate fi gasit aici: CERCETARE

Datele din cercetare pot fi folosite de licee, ONG-uri sau cadre didactice atunci cand planifica activitati de implicare in comunitate adresate liceenilor. Este momentul in care stim ce vor liceenii sa faca si pe cine doresc sa ajute!

Cercetarea a fost posibila prin sprijinul oferit de Consiliul Judetean al Elevilor Galati si reprezentantii celor 30 de Consilii Scolare ale Elevilor din liceele accesate.

Aceasta cercetare este parte a proiectului30 de Consilii Scolare ale Elevilor decid ca implicarea in comunitate este o prioritate organizat de Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci si realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civica, program dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel Romania si Raiffeisen Bank.