Curs de public speaking ajuns la final!

Programul YESS Junior – formare adresata elevilor de gimnaziu in Public Speaking si Leadership – a ajuns la final. 26 de elevi si-au sustinut ieri examenul – Public Speaking –  in fata a 2 reprezentanti ai Asociatiei Semper Musica Filiala Tecuci si 2 reprezentanti ai Asociatiei Education and Support Sphere din Galati. Examenul pentru modulul de Public Speaking a constat in prezentarea de catre elevi a unui discurs de 5 minute respectand regulile, tehnicile si informatiile primite in cele 5 sedinte organizate inainte de examen.

Programul YESS Junior a fost organizat in Tecuci de catre Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci in parteneriat cu Asociatia Education and Support Sphere din Galati si sustinut de GRAPHOTEK si Casa de Cultura a Municipiului Tecuci.

Dincolo de orice clasament, a fost o placere sa lucram cu atatia tineri dornici sa isi depaseasca temerile legate de vorbitul in public si sa invete noi tehnici pe care sa le aplice in viata de zi cu zi sau la scoala. Speram ca acestia sa nu se opreasca aici si sa continue sa faca exercitii pentru a putea evolua la acest capitol. Le multumim parintilor care au fost de acord ca ai lor copii sa participe la aceste module, doamnei Susanu, GRAPHOTEK, partenerii nostri traditionali prin nenumaratele materiale realizate gratuit si nu in ultimul rand, domnului Calianu, directorul Casei de Cultura, si echipei sale, si doamnei Sava, directorul Scolii generale „Iorgu Iordan”, pentru gazduirea sedintelor de public speaking si a examenului. Felicitari tuturor tinerilor cu care am lucrat si speram sa ii revedem si la alte module pe care le pregatim pentru la toamna!” mentioneaza Madalin Ianus, Director Executiv, Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci.

Iata lista completa a mediilor de la examen: CLASAMENT

IMG_20160717_142759