Ecologizare Cartier CFR

Zilele trecute, Asociatia ”Semper Musica” a organizat, cu ajutorul a 20 de voluntari de la Liceul Tehnologic ”Ovid Caledoniu”, o actiune de ecologizare în Cartierul CFR în urma careia s-au strans in jur de 30 de saci de gunoi menajer de pe domeniul public. 

”In momentul in care am ajuns acolo, intreaga zona era acaparata de pahare de cafea si sticle de plastic, plus alte materiale de uz casnic, lasate la intamplare de catre locuitorii din cartier” spune Bogdan Istrate, presedintele asociatiei, care a muncit cot la cot cu voluntarii pentru a lasa comunitatii din Tecuci un loc mai curat si mai putin poluat.

Aceasta activitate deschide seria unor alte activitati de voluntariat ce vor fi demarate de asociatie în urma organizarii celor cinci targuri de voluntariat care au avut loc la :Liceul Tehnologic ”Ovid Caledoniu” , Liceul Tehnologic ”Elena Caragiani”, Colegiul National ”Calistrat Hogas”, Colegiul National ”Spiru Haret” si Colegiul National de Agricultura si Economie.

Speram ca locuitorii orasului au fost receptivi la aceasta ecologizare si ne-am dori sa aprecieze efortul si munca voluntarilor si sa pastreze zona curata pentru a nu mai fi nevoie de o alta interventie. 

Aurelia Bulgaru

Voluntar
Asociatia ”Semper Musica”