Football People Action Weeks in judetul Galati!

Saptamanile `Oamenii fotbalului` vor avea loc in Romania, la nivelul judetului Galati!

Miscarea internationala – Football People Action Weeks – este organizata in Romania de catre Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci cu sprijin financiar din partea Retelei Internationale FARE si in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, Directia pentru Sport si Tineret Galati si Consiliul Judetean al Elevilor Galati.

Proiectul pentru care Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci a primit finantare se numeste – Luptam impotriva discriminarii din Romania prin educatie nonformala si fotbal -, initiativa incluzand urmatoarele activitati:

  1. tabara adresata liceenilor din judetul Galati, ocazie cu care 27 de liceeni de la nivelul judetului vor avea acces la formare pe teme specifice precum discriminarea de gen, problematica comunitatii rome, discursul instigator la ura, dar si la instrumente de educatie nonformala si strategii de urmat pentru organizarea de evenimente sportive;
  2. organizarea de 27 de meciuri de fotbal in combinatie cu evenimente publice neconventionale, initiative organizate chiar de cei 27 de liceeni participanti la tabara de formare;
  3. organizarea a 5 sesiuni pe problematicile mentionate mai sus de fiecare dintre cei 27 de liceeni selectati; sesiunile vor fi adresate colegilor lor.

Stai cu ochii pe Facebook-ul nostru pentru a vedea ce vor face tinerii selectati pentru acest proiect!

VREI SA AJUTI?

Ne bucuram! Raspandeste mesajul campaniei prin postarea pe profilul de Facebook personal a mesajului:
SUNT!…impotriva tuturor formelor de discriminare din sport si hashtag-ul #Footballpeople

Pe curand!

Grafica-curs3