Mesaje de bine!-,,Suflet pe hartie,,

       Voluntarii Liceului Tehnlogic Elena Caragiani au desfasurat o noua activitate organizata de Asociatia Semper Musica,  activitate intitulata ,,Mesaje de bine,,. Toata aceasta actiune de voluntariat a inceput acum aproximativ o luna, ocazie cu care 30 de  voluntari ai acestui liceu s-au mobilizat si au scris texte cu diferite mesaje de bine pentru cetateni. Dupa aceasta faza, in data de 4 decembrie, voluntarii L.T. Elena Caragiani au impartit trecatorilor cateva dintre mesajele scrise de catre ei si cateva felicitari, iar restul au fost puse in cutiile postale ale tecucenilor.

      ,,In momentul in care am impartit felicitarile cu cativa dintre elevii ce s-au implicat in aceasta activitate, am simtit o imensa bucurie deoarece am constatat ca este foarte usor sa pui zambete pe fetele trecatorilor care poate sunt mult prea presati de probleme de zi cu zi ca sa isi mai aminteasca ca mai trebuie sa si zambeasca. Elevii liceului nostru si-au pus o parte din sufletul lor pe hartie, singurul scop fiind – zambetul” ne spune Steluta Hustiu, una dintre voluntarii de Liceul Tehnologic Elena Caragiani.

     Am un sentiment de bucurie stiind ca avem asemenea elevi in orasul nostru, elevi care ,,si-au pus o parte din sufletul lor pe hartie”, asa cum ne spunea voluntara Steluta Hustiu, si asta doar pentru a aduce cateva zambete pe chipul cetatenilor tecuceni.

    Printre noi avem si oameni buni la suflet care fara a primi vreo recompensa sunt in stare sa daruiasca zambete si fericire altora. Tu te afli printre acesti oameni? 

Florin Bobirca, CNCH