Prevenirea HIV in licee-cea mai populara oportunitate de voluntariat!

La fiecare targ pe care l-am organizat in toate cele 5 licee din Tecuci, am inclus, printre oportunitatile de voluntariat, si prevenirea HIV in randul liceenilor din 7 orase, din zona Moldovei. Daca la inceput ne-am gandit ca poate se vor inscrie 5-10-20 de voluntari, acum suntem extrem de impresionati de numarul mare de tineri care doresc sa contribuie la reducerea numarului de noi infectii cu HIV sau ITS in randul tinerilor de liceu.

Pana in prezent, am organizat 4 targuri si la toate, aceasta oportunitate a fost cea mai populara. Sute de tineri – spunem sute pentru ca am vazut listele, insa nu am apucat sa ii numaram pe toti cei care s-au inscris – si-au exprimat disponibilitatea de a participa la acesta activitate, chiar daca unii stau langa Tecuci sau au destul de putin timp la dispozitie.

Pentru noi, echipa Semper Musica, numarul mare de inscrisi pentru aceasta oportunitate este un semnal de alarma pe care tinerii il trag cu privire la cat este de important ca sesiunile pe care le realizam, sa ajunga si la alti tineri, din alte orase, tocmai pentru a reducere numarul de noi infectii cu HIV in randul acestora.

Speram sa putem sa ii luam pe toti cu noi si astfel, sa le oferim tuturor posibilitatea de a ajuta sau chiar sustine o parte din sesiunea pe care o avem in vedere pentru sfarsitul acestui an.

Le multumim tuturor pentru interes si disponibilitate!