Rezultate proiect `Octombrie-luna educatiei nonformale in judetul Galati!`

ANUNȚ DE PRESĂ

Rezultate proiect „Octombrie – luna educației nonformale în județul Galați„

Tecuci, 03.11.2016:  Asociația Semper Musica Filiala Tecuci, în cadrul proiectului <Octombrie, luna educației nonformale în județul Galați!>, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați, a înregistrat următoarele rezultate:

  1. 20 de liceeni din județul Galați au fost formați în problematici specifice și educație nonformală;
  2. 1000 de liceeni informați cu privire la diferite problematici (discurs instigator la ură, efectele discriminării, ale violenței, problematica specifică grupurilor vulnerabile etc) de către cei 20 de liceeni formați inițial prin livrarea de 40 de sesiuni/activități;
  3. 1 manual de educație nonformală adresat liceenilor dezvoltat;
  4. 1 curs de scriere de proiecte organizat pentru membrii fondatori ai organizației cu scopul creșterii sustenabilității financiare a acesteia.

Pentru informații suplimentare despre acest proiect, vă rugăm să ne.contactați la telefon: 0769.986.260. Persoană de contact: Mădălin Ianuș, Director Executiv, Asociația Semper Musica Filiala Tecuci.

…………………………………………………
Despre Asociația Semper Musica Filiala Tecuci 

Asociația Semper Musica Filiala Tecuci – a luat naștere în iunie 2015 cu ocazia proiectului Voluntar de Tecuci!, inițiativă finanțată de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin Fondul ONG, granturile SEE 2009-2014. Filiala Tecuci a Asociației Semper Musica, prin viziunea asumată, are în vedere dezvoltarea unui oraș în care tinerii tecuceni SE IMPLICĂ, MOBILIZEAZĂ comunitatea ȘI REZOLVĂ problemele celor în dificultate.