Gala Voluntarului Tecucean

Gala Voluntarului Tecucean a avut loc in aprilie 2016, ocazie cu care i-am premiat pe cei mai activi dintre voluntarii care s-au inscris la oportunitatile de voluntariat prezentate in cadrul targurilor organizate in 2015. A fost o gala ca la OSCAR cu covor rosu si premii, dar si una in cadrul careia am atras atentia si mai mult asupra unor cazuri sociale care au nevoie de ajutor din partea comunitatii sau asupra problemelor orasului.

Asadar, in aprilie 2016, am fost prezenti la Gala Voluntarului Tecucean alaturi de cei mai activi dintre voluntari. Acestia au fost premiati in cadrul fiecareia dintre cele 5 domenii pentru care au existat oportunitati de voluntariat. Au existat cate 5 nominalizati pentru fiecare liceu, doar 1-ul fiind desemnat castigator. Pentru fiecare liceu au existat 5 castigatori, cate 1-ul pentru fiecare domeniu. 

Premiul – Voluntarul anului – a fost acordat unuia dintre cei 25 de castigatori la categoriile: mediu, comunitate, copii&varstnici, educatie si prevenire HIV.

Premiul a fost castigat de Madalina Carp, eleva in cadrul Liceului Tehnologic „Elena Caragiani”